Welcome to my shop!

Persoane interesate

marți, 14 februarie 2012

Movie time - leapsa


Am primit o leapsa de la sakura privind filmele care merita vazute cu persoana iubita. Cele care mi-au placut mie cel mai mult, si mi-au ramas intiparite in memorie chiar daca le-am vazut demult ar fi:


                                     
The Notebook

Un film despre cum diferentele sociale pot afecta dragostea, dar nu o pot sterge. 








La vita è bella - despre razboi, nazisti, iubirea a doi oameni pana la sacrificiul vietii proprii pentru celalalt, frumusetea inocentei unui copil si grija parintelui in a o pastra intacta. 








A fost primul roman de dragoste care l-am citit, probabil de aceea a avut un impact atat de puternic. S-au facut multe ecranizari, dar asta mi se pare cea mai reusita, si cea mai apropiata de carte. Sunt 4 episoade.








Tatal unei fetite de 11 ani, in mijlocul divortului ii povesteste fiicei despre iubirile sale din trecut, si realizeaza ca niciodata nu e prea tarziu pentru a fi fericit.








Un film despre dragoste in vietile unor oameni de diferite varste si categorii sociale, care se petrece in jurul sarbatorilor de craciun. In roluri principale, doi dintre preferatii mei: Hugh Grant si Colin Firth






Simtiti-va liberi sa luati aceasta leapsa, daca va place.

5 comentarii:

  1. I love these films!! Have a nice day :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai Andreea, cum de am uitat eu de "La vita è bella" ..?
    E singurul din lista ta care l-am vazut. am ras, am plaaans, am ras.. :)
    Multumesc ca ai preluat leapsa. The Notebook vreau sa-l vad si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The Notebook l-am vazut prima data dupa ce l-am gasit pe primul loc in mai multe topuri "cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile".
      La vita è bella este o capodopera, un "must see"
      Eu multumesc ca te-ai gandit la mine.

      Ștergere
    2. Andreea iti timit un premiu vitual pentru tot ceea ce reprezinta blogul tau. Te rog accepta-l! http://doricicahandmade.blogspot.com/2012/02/primul-meu-pemiu-virtual-yeeeeeeeee.html

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...